• 홈 |
  • Educational Objectives
  • School History
  • Location
Location 홈 > STAR IMAE > School Introduction > Location

How to get to our school

1. Take a bus (No. 17, 51, 116-3, 119, 220 or 820) and get off at 'Seongnam Art Center' It's five minutes walking distance to our school.

2. Take the subway and get off at 'Imae Station' of BundangLine and come out through Exit No. 4. It's 10 minutes walking distance to our school.